Help jij de Holland Africa Tour mee toiletten te bouwen in Atar Mauritanië?

Voor de lagere school in Atar in Mauritanië willen we een nieuwe toiletgroep laten bouwen voor meisjes en jongens. De huidige toiletten voldoen niet en komen ook niet ten goede van de hygiëne. Nieuwe toiletten is echt noodzaak!

Situatie
Toiletten ooit gebouwd door een spaans goed doel, maar gebaseerd op stromend water. Dat hebben ze hier helaas niet en bij deze waterschaarste gaat dat er nooit komen. Er zullen derhalve sceptic tanks uitgegraven moeten worden en wordt er een toiletblok gebouwd met separate ruimtes voor jongens en meisjes en stromend water, maar alleen om de handen te wassen.

Risico’s
De risico’s zijn beperkt, het project wordt begeleid door Just Buma van Bab Sahara, een Nederlander die de camping beheert en naast de school woont. Just is initiatiefnemer van diverse goede doelen in Atar en droeg o.a.bij aan de bouw van de school. Hij monitort de voortgang, daarnaast zullen we de financiering in delen betalen en zal de Holland Africa Tour regelmatig langs gaan om de vorderingen te zien en te verslaan.

Bekijk het filmpje van Just Buma. Hij vertelt er meer over!

Al vast dank voor uw donatie!