Dinsdag

Het heeft wel even geduurd maar zoals jullie op de foto’s kunnen zien hebben we het de eerste dagen heel druk gehad. Al die dagen keihard gewerkt om het rollend materieel klaar te krijgen!!!!

Hartelijk ontvangen
De tien man die vrijdagavond vertrokken zijn werden zaterdagavond weer hartelijk ontvangen door Jan en Selma Bakker. Zij stonden op het vliegveld klaar met twee busjes en naar hun eigen huis gereden waar de MAN 8 en 6 stonden.

6 Man kon in hun huis slapen terwijl zij zelf in de kamer op de slaapbank gingen slapen. Ontzettend lieve behulpzame mensen.

MAN 4 in Walvisbay
De MAN 4 is zondag aangekomen in Walvisbay. Wederom dankzij de familie Bakker, die voorbereidende werkzaamheden hadden verricht, kon hij maandag worden opgehaald.

Jim heeft een vliegtuigje gechartered en met zijn vijven gingen zij maandagmorgen zeven uur vliegen naar Walvisbay. Jan is met het vliegtuigje weer teruggevlogen en Jim arriveerde ca. 17.00 uur in Windhoek.

Alle wagens werden naar de Arebbush campground gereden en staan nu in een opgedroogde rivier waar flink gesleuteld kon worden.

24 uur
Dinsdagavond werden Lex en Els, die maandagavond pas vertrokken zijn vanwege huwelijk van dochter Nicole, van het vliegveld opgehaald door Jan B. en Peter. (Reisduur van deur tot deur toch maar liefst 24 uur!!!)

By the way: de vlucht vanaf Johannesburg naar Windhoek was gedurende drie kwartier afschuwelijk; turbulentie, luchtzakken, het eten vloog door het toestel!!!!!!

Bende van jewelste
Bij de auto’s was het nog een bende van jewelste maar morgen (woensdag) hopen we toch dat de reparaties klaar zijn en de bende een plek zal krijgen. ’s-Avonds in het restaurant van het park heerlijk gegeten en te bed. Koud, koud, koud.