Woensdag

Om 06.00 uur opgestaan, alles weer de bus in en om 6.38 uur op weg. De tocht was weer bar en boos, veel te hard rijden door dorpjes heen, net op tijd stoppen voor vee, kinderen etc.

Monica en Ralph
Nadat we alle bagage in hotel hebben neergezet, gingen we met de bus naar Monica en Ralph, waar onze voertuigen vanaf januari hebben gestaan, bewaakt door twee man met karabijnen. Helaas waren Monica en Ralph niet thuis.

Dit Duitse zendelingen echtpaar is al ca. 10 jaar in Arba Minch bezig. Zij hebben een schooltje , een weeshuis en geven bijbellessen. Ralph is bezig met een project in de bergen. Hij is daar bezig met fruitbomen, appels en peren, en bloementeelt.

Via Zwapak uit Aalsmeer (de heer Bas Heemskerk) zijn een 100 stuks speciale professionele snoeischaren in diverse uitvoeringen geschonken voor de projecten van Ralph.

Stralende auto’s
Tot onze grote vreugde en verbazing zagen de auto’s er perfect uit: ze hadden ze helemaal gewassen! In vrij korte tijd startten de auto’s dus op naar Bekele Mollä. Hierna gingen de overalls aan en kwamen de gereedschapskisten tevoorschijn.

Het signaal om zich op de auto’s te stortten. Als eerste werd de Toyota onder handen genomen. Wat een kanjers die monteurs, ze zijn tot heeeeel laat bezig geweest!