Maandag

De meisjes van Genesis Farm zijn er weer vroeg om voor ons weer heel goed te zorgen. Na het ontbijt gaat een ieder een beetje rommelen cq. sleutelen.

Eindelijk
Na diverse malen gebeld te hebben met de manager hebben wij ca. 13.00 uur beet. Hij was in Addis om die ochtend nog diverse problemen op te lossen maar de container zou hier dan rond 3 uur zijn. Om ca. 15.00 uur komt de kraanwagen (dit is dus al een heel goed teken).

Lex en Peter zijn met de Toyota naar de weg gereden waar ze na ca. 10 km. een truck met container aan zagen komen. Via de portofoon wordt geroepen: Hij komt eraan!! Dus blijdschap alom. En ja hoor even later komt de Toyota aangereden met daarachter inderdaad de container. (Het was toen ca. 16.30 uur).

Met man en macht, zeker 40 man, aan de slag om de container leeg te trekken. Totdat het helemaal donker was is er gewerkt. De jongens van Gert hebben er hard aan getrokken.

Puinhoop
Om half acht is de zaagmachine als laatste bij ons gearriveerd. Als beloning krijgen de van Putten-boys een BP Polo en overhemd mee. Alles bij elkaar is het een enorme puinhoop van tassen, dozen, etc. etc. Hoe krijgen we dit in godsnaam allemaal mee???

We zijn ermee bezig geweest tot zeker 24.00 uur. Morgenochtend moeten we vroeg op richting de Keniaanse grens. We hebben trouwens besloten een andere grensovergang te nemen dan die volgens schema, dan kunnen we eventueel 1 a 2 dagen inhalen.