Vrijdag

Volgens de uitgekiende planning van Jim hebben we de hele ochtend de tijd om te prutsen, 1000 kilo schoolartikelen te overhandigen aan de plaatselijke meester en de watertanks bij te vullen.

Nog even tanken en gaan!
Om 1 uur, eindelijk klaar. Nu alleen nog even tanken en gaan!. Maar helaas, het benzinestation heeft geen diesel meer. We hebben echter geluk, de vulwagen staat al klaar, alleen is de chauffeur is even gaan pauzeren in de Moskee.

Geen probleem, wij wachten nog wel even. Twee uur later zijn we allemaal wat souvenirs rijker, hebben we 6 liter Mangosap uit de tankshop verorberd en zijn de tanks eindelijk vol. 

Moeilijk te omschrijven
Het was het wachten waard. Het landschap waar we vandaag op getrakteerd worden is moeilijk te omschrijven. Alsof er een tovenaar een kunstzinnig landgoed heeft gecreeerd. Een Disneypark of een Efteling.

Overal waar je kijkt rotsen in alle denkbare vormen. Zoals: Mickey Mouse, een zoenend frans stelletje (met baretten op), Buddhas, adelaars, alle stukken uit het schaakspel, vrachtwagens enzovoort.

Met tegenlicht hadden de rotsen weer een heel ander uiterlijk, zag je alleen contouren in allerlei grijstinten. Sommigen van ons werden er emotioneel van.

Kamp gemaakt
Om 7 uur kamp gemaakt, verder geen bijzonderheden, behalve dat we na de koffie de stekker uit het lichtsnoer hebben getrokken, om ons de rest van de avond, onder het genot van alcoholvrije biertjes uit de koelkast van MAN 8, te vergapen aan de prachtige sterrenhemel.