Dinsdag

Na een korte nacht ontwaakt een ieder uit zijn daktent. Er staat ons veel te doen vandaag. Erwin gaat met Anita naar de stad om de paspoorten te laten stempelen. Dat zal niet de laatste keer zijn, want ze zijn gek op stempels in Afrika. Piet, Jack, Jim en Maarten maken hun handen vies met het onderhoud van de vrachtwagens.

Sponsoren
Marco en Lex beplakken de auto’s met alle mogelijke uitingen van onze sponsoren. Marlou en Fia buigen zich over het voedsel en de keuken. Erik en Marijke maken de Toyota in orde. Maciej helpt waar mogelijk en sjouwt zware tassen heen en weer. Iedereen is er druk mee in de brandende zon. We ontbijten en lunchen gezamenlijk. Gezellig aan de lange houten tafels met de beroemde sandwichspread en knackers.

Gaat het vandaag lukken?
De berg met tassen wordt steeds minder en de auto’s opgeruimder. Gaat het vandaag toch nog lukken? Maciej en Erwin halen de gereviseerde motoren in de stad, maar het blijkt dat ze nog steeds haperen. Het wordt toch eindelijk tijd die dingen te dumpen, maar ja dat zal wel niet gebeuren.

Vanavond staat macaroni met ham en kaas op het programma.