Maandag

Vroeg opgestaan. Aangezien we hadden gehoord dat diesel slechts te verkrijgen is in de grotere plaatsen gaat de Man 4 met Karel, Patrick en Nick naar de douane om e.e.a. nog even na te vragen.

Omkopen van de douane-beambten
Geen schijn van kans dus. Men vertelde dat gedurende de oorlog alle benzine-stations opgeblazen zijn  De Man 8 gaat nu met Piet, Pascal en Fia onder escorte (na omkopen van de douane-beambten met veel kleding  – wat is Bever toch een goeie sponsor) Namibia weer in om daar te gaan tanken.

Uiteindelijk vertrokken we pas om tien voor half elf!!

Tricky piste
We moeten nu naar de plek waar het afschuwelijke ongeluk is gebeurd met de man van Rianne. De weg die we moeten nemen lijkt wel aardig op een geitenpad. Dat alles in onze lijven nog op z’n plek zit is een wonder.

Maar het was een ontzettend mooie en soms tricky piste. We hebben zelfs nog 2 keer een baobap boom gezien. Onderweg maken we een stop bij een dorpje. Leuke, enthousiaste mensen. Blij gemaakt met basebalcaps en pennen.

Kamp langs de weg
Om kwart over vijf gaan we kamp maken langs de weg. Fia heeft trouwens de hele weg op de MAN 8 gereden!! Eerst worden de MAN 6 en de MAN 4 bijgetankt vanuit de MAN 8 en daarna weer de gebruikelijke rituelen.

Happy birthday!
Namens pappa Nick en de crew willen we Whitney feliciteren met haar 17e verjaardag (morgen).