Woensdag

De boys gaan uiteraard weer sleutelen, de dames gaan weer stoeien met de etenskisten en Lex en Patrick gaan het dorp in om diverse dingen aan te schaffen. O.a. 4 nieuwe accu’ s.

Helicopter flights
Lex komt nog even teruglopen naar de wagens om door te geven dat de helicopterflights voor de 1e twee groepen niet door kon gaan vanmiddag. Teleurstelling alom, maar na een belletje naar het kantoor op het vliegveld was het wel mogelijk om met een Cessna over de Delta te vliegen.

Okavango Delta
We staan op een prachtige camping, kijken op het water en het is dagelijks een komen en gaan van 4-WD’s .

Na de lunch worden Henk, Marinella, Caroline, Maciej en Paul naar het vliegveld gebracht voor hun rondje over de Okavango Delta.

Dieven
Een van de hier aanwezige apen heeft ondertussen kans gezien om uit een plastic tas met een zak met kleine marsjes te graaien en zat daar heerlijk van te genieten. Overal lagen marspapiertjes.

Tegen zessen komt de groep zeer enthousiast terug van hun vliegavontuur. Ze hebben gelukkig wel diverse beesten gezien (gezien de hoogte waarop zo’ n toestelletje vliegt is het toch wel vaak gissen geblazen!). Ze werden wel gek van de herrie in het toestel.