Maandag en dinsdag

Maandag:
Er wordt deze dag weer geklust – tassen ingepakt en tassen uitgepakt door de nieuwe crew. ’s-Avonds gedineerd in het restaurant van de camping.

Dinsdag:
Kwart over vier opgestaan en om vijf uur richting vliegveld. De oude en de nieuwe crew bij elkaar gepropt in de MAN 6 en de MAN 8.

Incheck naar Johannesburg
Op het vliegveld met elkaar nog even een kop koffie gedronken, inchecken voor de vlucht naar Johannesburg. Daar komen we ca. 10.15 uur aan, prachtig vliegveld met heel veel winkels dus toch nog maar een paar dingen gekocht voor het thuisfront.

Addis Abeba
Na wat gedronken en gegeten te hebben vertrekken we om 15.00 uur naar Addis Abeba. Hier moeten we wachten op de volgende vlucht die om 23.55 uur zal vertrekken. Aangezien het enorm stortregende en onweerde zijn we ruim 5 kwartier later vertrokken.

Het toestel was halfvol dus we hadden alle ruimte om te pitten. Door naar Frankfurt, dit ging vrij snel en om ca., 9 uur geland op schiphol. Na een kop koffie nemen we afscheid van elkaar en keert eenieder huiswaarts in een zeer warm Nederland.

Highlights van de reis
De highlights van deze reis waren:
De Victoris Falls
De Okavango Delta (helicoptervlucht)
De Seal Reserve

We hebben ruim 5.300 km gereden.
Zeven lekke banden gehad (waarvan er drie weggegooid zijn).