Zondag

Om drie uur rijden we met 2 busjes richting vliegveld Entebbe, na eerst nog twee keer een blik op het Victoria Meer (het grootste meer van Afrika) te hebben geworpen.

Beach Resort
De eerste blik hield in dat mensen in het meer aan het zwemmen cq. hun was hierin aan het doen waren en de tweede blik was bij een Beach Resort waar men een of meerdere dagen kan verblijven, heel mooi, hetgeen natuurlijk alleen weggelegd is voor de locals met geld, die er dus bijna niet zijn!!!

Vliegen
Op het vliegveld aangekomen ging alles eigenlijk vrij voorspoedig, om 18.10 vertrok het toestel, met tussenstop in Nairobi, door naar Addis Abeba waar we moesten uitstappen, in de bar nog een drankje genuttigd waarna we om 0.45 uur i.p.v. 23.30 uur vertrokken richting Frankfurt.

Hier verliet bijna iedereen het toestel. Wij bleven met amper 40 personen over. Dus heerlijk ruim baan voor ons!! Om ca. 9.15 landden we op Schiphol alwaar diverse familieleden waren om ons welkom te heten. Nog even een bakkie koffie en daarna ging iedereen huiswaarts.

Fantastisch avontuur!
Het was wederom een fantastische, avontuurlijke vakantie waarbij we toch wel weer het idee hadden dat we mensen in de 3e wereld eventjes blij hebben kunnen maken al was het alleen maar met een voetbal voor een schooltje. Die gezichtjes van de kinderen alleen al!!!

Wij hopen dit soort dingen nog veel vaker te kunnen doen of hier tenminste een steentje aan bij te kunnen dragen. Met heel veel dank aan alle sponsors die hun steen/steentje hieraan hebben bijgedragen en uiteraard ook aan de crewmembers waardoor het een zeer waardevolle en ontzettend leuke reis geworden is…