Resume van de reis

Landen
Namibie is een prachtig land met goede wegen.

Angola is een door oorlog verwoest land met erbarmelijk slechte wegen maar desondanks zeer vriendelijke mensen. Het negatieve reisadvies van Minbuza is wat ons betreft dus niet op z’n plaats!!!!

Congo-Kinshasa
Eigenlijk idem-dito alleen door een grote stad als Kinshasa met miljoenen inwoners zou je misschien een iets ander beeld krijgen!!

Congo-Brazzavile
Een heel mooi land met eveneens aardige mensen.
De stad Brazzavile lijkt iets “geciviliseerder”dan de stad Kinshasa.

Gabon
Een prachtig “rijk” heel groen land. Aardige mensen, minder zon, veel water

De reis
Tijdens de reis hebben we drie banden verknald waarvan er een werd gebruikt voor een spectaculair kampvuur. Het is voor alle crewleden al met al best een zware reis geweest met uiteindelijk toch zo’n 5.300 km. afgelegd te hebben. HET WAS ZEKER DE ZWAARSTE ROUTE OOIT!!!! Totaal gereden ca. 5300 km.

Van ‘s-morgens 07.00 uur tot ca. 17.45 uur gereden waar dagen bij zaten waar we amper 100 km. per dag haalden!!!!

De volgende expeditie is gepland ca. 20 december 2007
De route zal dan zijn:
Van Libreville naar Cameroun, doorsteken via noord Nigeria naar Agadez in Niger. Dan de Tenere route naar Dirkou en de duinenroute naar Lake Tsjaad en door naar de hoofdstad Ndjamena (einddoel) Dit is een fantastische combinatie van regenwouden tot en met de mooiste Sahara woestijnen. Reisduur ca. 4 weken.

In februari 2008 wordt dan nog een expedite gemaakt van Ndjamena via Noord Nigeria naar Agadez. Dan ook weer de Tenere en de duinenroute. Reisduur eveneens ca. 4 weken.

Eind 2008 en begin 2009 staan weer expedities op stapel naar Sudan en terug via Libie.