Dag 11

De meeste mensen zijn wakker om 6.00 uur en starten direct met de werkzaamheden. Ook vandaag wordt weer een temperatuur van 42 graden verwacht.

Onderdelen en gereedschap
Rond 10 uur worden Lex en Els warm welkom geheten door de groep, zij zijn die nacht in Mali aangekomen en hebben nog wat uren slaap gepakt. Lex brengt de tas met onderdelen en gereedschap voor de trucks.

De felbegeerde scharnieren voor de bevestiging van de rijplaten bevinden zich niet in de tas, tot teleurstelling van Jim en Kees. Creatief vinden zij een andere oplossing. Terwijl de mannen klussen bereidt Eri een heerlijke saus voor het avondeten.

Lang ritje..
Jim stelt een boodschappenlijst op om voorraad aan te vullen. De lijst is niet lang, dit in tegenstelling tot de duur van de taxirit. Voor ieder product moeten we een andere winkel bezoeken. De chauffeur kent voor alles een adresje, ook voor de koffie to-go.

Een voorraad drinken inslaan staat boven aan de lijst. De achterbak van de taxi zit zo vol dat zelfs de laagste drempel de onderkant van de auto afschaaft. Het lijkt de chauffeur niet te deren, onverstoorbaar rijdt hij door.

Verse eieren en stokbrood
Bij thuiskomst maken Yolanda en Ingrid een lunch van de verse eieren en stokbrood, die na het harde werken gretig aftrek vinden.

In de middag zoekt iedereen verkoeling bij het zwembad, Degenen die hun zwemspullen thuis hebben gelaten, springen in hun ondergoed in het zwembad.