Donderdag

We hebben deze ochtend geen haast want we moeten Patrick naar het vliegveld brengen. Tijdens het koffie drinken zien we dat de rechtervoorband van de MAN-8 erg zacht is; we besluiten om deze op te pompen en op het vliegveld te plakken o.i.d.

Namibian Breakfast
Dus op the Airport een nieuwe Biba erin en na deze arbeid is het wel heerlijk genieten van een Namibian Breakfast met gebakken eieren, worst, spek en toast. Hierna afscheid genomen van Patrick, jammer dat hij weg moet, leuke, gezellige knul. Maar wat mot dat mot.

“De Boer” tenten
Na een stukje rijden komen we langs een aantal heel grote “De Boer” tenten. Iemand stapt uit om te vragen waar dat voor is: blijkt dat ze hier een film op gaan nemen en wel in de tijd van 1000 jaar voor Christus!!!

We zien iets verder ook nog iets staan waarvan we dachten dat zal wel een soort Vikingboot zijn, maar daar stond een bordje bij: Slave-ship.

Skeleton Coast
We rijden nu door naar Swakopmund, een heel leuke plaats met fachbauhausen etc. etc. We gaan door naar boven richting Skeleton Coast. We gaan van de weg af het strand op; Lex neemt hier een duik in de Atlantic; hij komt er vrij snel weer uit, niet zozeer vanwege de temperatuur van het water maar er staat daar een enorme stroming!!

Henties Bay
We maken nu een stop in Henties Bay –  hier overleggen we waar we verder heen zullen gaan: we komen bij een campground aan de zee –  het was daar enorm kaal en je waaide daar uit je vodden!! Dus nog maar even verder kijken; uiteindelijk hebben we kamp gemaakt ver van de weg tussen bergen in. Leuke kampplaats!!