Woensdag

Vandaag zijn we weer vroeg opgestaan om onze weg door de duinen richting zee te zoeken. Toen we wakker werden was het mistig, de zeedamp hing laag over de woestijn.

Dikke begroeiing
De hele dag zijn we bezig geweest een doorgang te vinden. Het begon met behoorlijk dikke lage begroeiing die alsmaar hoger werd zodat onze chauffeurs Marco en Ed eigenlijk niets meer zagen en op gevoel met een enkele aanwijzing van de mensen die bovenin zaten hun weg vonden.

We vervolgden onze weg via rots- en duinpartijen, vaak behoorlijk steil waardoor we natuurlijk ook vandaag weer een keer vast kwamen te zitten.

Moeilijk begaanbaar
Aan het eind van de dag bleek de rivierbedding dusdanig moeilijk begaanbaar en buiten verwachting vol met water te staan dat we besloten ons kamp op te zetten en pannekoeken te bakken nadat we eerst genoten van een familie giraffen die huin buikjes vol hadden gedronken.

Nadat we onze kilometerstand van vandaag hadden bekeken (39 km), bleek dat het aantal effectieve kilometers richting kust uiteindelijk maar 8 km was. Helaas hebben we geen goede berijdbare doorgang kunnen vinden en rijden daarom morgen een eindje terug om een andere track te vinden..